Svi koji su pratili utakmicu preko rukomet.likemetkovic.hr, mogli ste svjedočiti nama dobro poznatoj uzrečici o “kravi koja prospe nogom mlijeko”. U ovom slučaju ispali smo totalni volovi!
Prvo poluvrijeme prednost domaćina održava Babić, momak koji je godinu dana konobario i onako na svježinu potrpao 6 golova u prvom dijelu. Sijaset šuteva preko gola ili u okvir, domaćin nije naplatio, pa se na odmor odlazi u egalu.
Drugi dio otvaramo bolje i osim jednog vodstva domaćih (20:19), cijelo poluvrijeme držimo pobjedu u svojim rukama, međutim… Niti vodstvo od dva zgoditka razlike nam nije dovoljno i već opisani triler u live prijenosu odlazi na stranu domaćina. Iako su po definiciji rukometnih pravila suci “zrak”, ovaj put ostaje gorčina što nisu bili dosljedni do kraja. Tako u odličnoj utakmici, par krucijalnih pogrešaka rade na našu štetu, od nedosuđenog sedmerca na Matagi i isključenja pred sam kraj, tako do nepostojećeg prekršaja i sedmerca za domaće. Vrhunac “manjka autoriteta” je 2 minute i 10 sekundi prije kraja kad isključuju domaćeg igrača, a gore spomenuti Babić, unosi se sucu u lice uz popratni “repertoar rečenica” i dobiva žuti karton??? Tako ti “zrak ljudi” zaboravljaju da se rukomet igra radi igrača, publike i na kraju bod(ova). Možda su ovaj put naše “volove” gurnuli, pa nesmotreno prosuli bodove.
Vinko Kaleb

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA
OGLAS