Metkovski karataši su još jednom pokazali svoju kvalitetu, ovoga puta na jakom međunarodnom turniru Grand Prix Sarajevo na kojem je nastupilo čak 990 natjecatelja iz dvanaest država.

Katja Jerković je nastavila s dobrim nastupima. Jučer je u Sarajevu osvojila zlato u kategoriji kadetkinje do 47 kg u kojoj je nastupilo 11 natjecateljica. Katja je osvojila prvo mjesto kroz tri dobivene borbe.

Drugi natjecatelj Karate kluba Metković i osvajatelj mnogih odličja, Duje Miljaljević je osvojio broncu u kategoriji kadeti do 70 kg u kojoj je nastupilo 15 natjecatelja. Duje je upisao tri dobivene borbe i jedan poraz u polufinalu.

Na turniru se predstavio 71 klub iz BiH, Hrvatske, Indije, Azerbajdžana, Turske, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Grčke, Slovenije, Mađarske i Maroka.

– KK Metković već godinama, uz službena natjecanja u Hrvatskoj, bira i nastupa samo na najboljim međunarodnim klupskim turnirima u regiji, na kojima nastupa gotovo 1000 natjecatelja, jer se samo na takvm turnirima gdje su prisutni kvalitetni natjecatelji, može testirati formu svojih natjecatelja za nadolazeća državna prvenstva, kažu u Klubu.

Sljedeći vikend KK Metković će nastupiti u Pločama u prvom kolu Dalmatinske lige 2022., s 40 polaznika karate i natjecateljske škole.

Karate klub Metković poziva sve zainteresirane buduće članove kluba da se upišu putem broja 098 171 36 36 i dogovore prisustvo na besplatnim probnim treninzima.

Upis se može izvršiti i on-line, a sve o Klubu se može vidjeti na www.kkmetkovic.hr, Facebook i Instragram profilu Kluba.