Karate klub Metković vrši upis novih članova u karate školu, od 6 godina na više, u terminima ponedjeljak, srijeda i petak od 18 do 19 sati u prostorijama kluba na adresi Kneza Branimira 3, pored trgovačkog centra Tommya, u prostorijama firme Južni Jadran, ispod nadvožnjaka.

Sve informacije se mogu dobiti putem poziva, SMS poruke, Vibera, Messengera i Whatsapp na broj 098 171 36 36.

Karate klub Metković trenutno ima 92 člana i 3 trenera majstora karatea sa diplomom trenera karatea sa Hrvatskih sveučilišta (Denis Žderić 4 DAN, Dino Žderić 1 DAN i Dario Bukvić 1 DAN) i dva pomoćna trenera (Zlatko Pavlović 1 DAN i Ante Krstičević 1 DAN).

Pored kvalitetnog trenerskog tima, klub se može pohvaliti i prostorijama koje isključivo koristi klub, opremljene svim potrebnim sredstvima za rad, te vlastitom teretanom koja je na raspolaganju svim članovima.

Planiranim trenažnim ciklusima u Karate klubu Metković radi se na vrhunskoj kondicijskoj spremi natjecatelja, od početaka kroz karate školu u kojoj se uči drevna borilačka vještina, gdje se utječe na sve segmente motoričkih sposobnosti polaznika, te potom klub sve članove usmjerava prema jedinstvenom cilju, a to je isključivo stvaranje vrhunskog natjecatelja u karate sportu. Natjecatelji nastupaju na 30 natjecanja godišnje, stvaraju se nova prijateljstva, odlazi si se na destinacije gdje možda nikad ne bi otišli.

Članovi karate kluba Metković su osvajači na tisuće medalja sa razno raznih međunarodnih i domaćih klupskih turnira. Najvrjedniji rezultat sa službenih natjecanja su 28 državnih medalja od bronci do zlata, te kruna rada KK Metković 4 medalje osvojene kontinuirano u zadnje tri godine (dva srebra i dvije bronce) osvojene od strane naših članova za reprezentaciju Hrvatske u mlađim uzrastima na Prvenstvu Balkana.

– Napominjemo da u karateu nije dozvoljen kontakt u glavu, dok su svi udarci kontrolirani i nema prejakog kontakta, a postoji i disciplina za natjecanje gdje nema borba, već se natječe u poznavanju karate vještine kroz kate.

– Na Vama je da donesete odluku i da trenirate jedan od najkvalitetnijih sportova, koji je u samom vrhu bazičnih sportova te najviše utječe na motoričke sposobnosti kod djeteta, jer se u karateu podjednako koristi svaki dio tijela. U ovom sportu ste sami i svaki rezultat postižete bez pomoći drugog, što utječe na izgradnju dječije samostalnosti, samouvjerenosti i superiornosti, poručuju iz Kluba.

Klub se pridržava svih uputa nadležnih institucija, te poduzima sve mjere i radnje u cilju spriječavanja širenja COVID-19 u svojim prostorijama.