Karate klub Metković vrši upis novih članova, a tijekom siječnja nudi besplatne treninge samoobrane svim zainteresiranim od 6 godina starosti pa naviše.

Polaznici će se moći upoznati sa ovom drevnom vještinom samoobrane koja je postala sportskom disciplinom i razvija motoriku cijelog tijela. Stoga je to jedan od sportova kojeg liječnici preporučuju osobama mlađeg uzrasta, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, Klub ima vrhunske trenere od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate izdane od kinezoloških fakulteta i Hrvatskoga olimpijskoga odbora.

Klub od Nove godine djeluje u novom, novoizgrađenom i klimatiziranom prostoru koji je opremljen sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje. Prostor se nalazi zgradi (bivša Lesnina-Anaid) u Ulici kralja Zvonimira 4 u Metkoviću, iznad dječje igraonice Zvrk.

Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama. 
Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, poručuju iz Kluba.

Sve dodatne informacije možete dobiti u prostoru Kluba, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17:25 do 22 sata ili pozivom na broj 098 171 36 36, odnosno na www.kkmetkovic.hr