Karate klub Metković vrši upis novih članova od 6 godina starosti i starije. Dodatne informacije o upisu mogu se dobiti pozivom na broj 098 171 36 36.

Termini treninga su ponedjeljak, srijeda i petak od 17:20 do 22 sati, ovisno o godištu kroz 4 grupe. Dvorana je klimatizirana, opremljena za karate i nalazi se u zgradi Volare (nekada Anaid-Lesnina), na prvom katu iza igraonice Zvrk u Ulica Kralja Zvonimira 4.

Karate je jedan od najboljih baznih sportova za djecu u kojem se djeca motorički najbrže razvijaju jer je u ovom sportu svaki dio tijela podjednako važan. Karate je sport u kojem je zabranjen kontakt u glavu i dozvoljena je samo tehnika laganog kontakta u tijelo te sa sigurnošću možemo reći da su povrede nikakve, skoro zanemarive.

Karate je pored sporta i vještina koja djetetu donosi veliku sigurnost, vjeru u sebe, superiornost i mogućnost odgovora na svaki pokušaj nasilja.

Upišite se i postanite član kluba koji ima 4 trenera, od čega tri sa diplomom kinezioloških fakulteta, smjer trenera karatea, postanite član kluba koji sa svojim reprezentativcima osvaja medalje za našu Hrvatsku, poručuju iz KK Metković.

Sve o klubu možete vidjeti na www.kkmetkovic.hr

VRŠIMO UPIS NOVIH ČLANOVAinfo 098 171 36 36, putem poziva ili sms, viber, whatsApp i messengera…Sve o nama na www.kkmetkovic.hrANTE LEONTIĆ 11 godina

Gepostet von Karate Klub Metković am Montag, 26. August 2019