U Samoboru je od 12. do 14 siječnja 2018. održano međunarodno karate natjecanje Grand Prix Croatia na kojem je nastupilo 214 klubova iz 23 zemlje sa 1769 natjecatelja. Karate klub Metković nastupio je sa 4 natjecatelja u 6 kategorija, koji su u borbama osvojili jedno srebro i jednu broncu.

Srebro je osvojila Laura Ćulum u kategoriji učenica – 44 kg, prošavši dva kola te u finalu gubi od prvakinje Balkana 1:0. Broncu osvojio Ante Leontić prolaskom dva kola i jednom dobivenom  borbom u repasažu, u kategoriji učenika – 46 kg.

Blizu medalje je bio i Duje Mihaljević koji je u kategoriji učenika – 42 kg,  pobjedama došao do polufinala ali je u  repasažnoj borbi za treće mjesto izgubio i ostao bez medalje,  kao i Laura Ćulum u drugom nastupu u kategoriji mlađe kadetkinje – 45 kg gdje je došla do polufinala i izgubila u repasažu za broncu. Nastupila je i Lucija Utovac, brončana sa zadnjeg nastupa za reprezentaciju na  Balkanskom prvenstvu škola. Ovoga puta bez osvojene medalje.

Upis novih članova u novom klupskom prostoru

Karate klub Metković vrši upis novih članova svakog ponedjeljka, srijede i petka od 17 do 22 sata, u klupskim prostorijama u ulici Kralja Zvonimira 4a, prostor bivšeg Anaida-Lesnine,  prvi kat iznad igraonice Zvrk.

Sve informacije možete dobiti pozivom na broj telefona 098 171 36 36 ili vidjeti na www.kkmetkovic.hr

Foto: Karate klub Metković