U nedjelju, 1. rujna održan je drugi polumaraton Prozor-Rama na kojem su odlične rezultate napravili neretvanski trkači.

Dva zlata Lukrecije Krstičević

Lukrecija Krstičević je osovjila dvije zlatne medalje. Nakon prvog mjesta na dječjoj utrci na 800 metara, Lukrecija je isti uspjeh ponovila u seniorskoj utrci za žene na 5 kilometara.

Čestitamo Lukreciji i trenerici Martini Nikolić na odlično odrađenom poslu, sličan uspjeh očekujemo i na subotnjem PloChallenge2019 u Pločama i nedjeljnom finalu SCM Neretvanske noćne lige trčanja u Metkoviću.

Ekipa Neretvani drugi u ‘štafeti’

Ramsku polumaratonsku stazu iskušala je ekipa Neretvani u sastavu Nikola Oršulić, Ruđo Bošković, Josip Boras i Stipe Pjević koja je osvojila drugo mjesto u štafetnom polumataonu dugom 21 kilometar. Oni su štafetni polumaraton istrčali za 1 sat, 19 minuta i 50 sekundi što je bilo dovoljno za srebrenu medalju.

Osim toga, Nikola Oršulić je individualno istrčao polumaraton 21 kilometar i to u izvrsnom vremenu od 1 sata i 20 minuta!

Zlato u štafeti mješovito

Veteranka Biljana Taslak sa Smiljanom i Marijom Vekićem osvojila je prvo mjesto u kategoriji Štafeta-mješovito. Bio je to njihov prvi nastup na ramskom polumaratonu.