S obzirom na bogatu ponudu ručnih satova na tržištu ponekad je pravi problem pronaći model koji ćete nositi svuda. Upravo zato se isplati potražiti klasične modele kojima ćete obogatiti svaki svoj outfit.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Minimalistički satovi su zahvaljujući svom jednostavnom dizajnu poželjan modni dodatak kod većine ljudi koja cijeni jednostavan stil i vrhunsku kvalitete. Kod ovakvih modela remeni odnosno narukvice izrađene od plemenitog čelika nerijetko su prigušenih tonova, premda nas ne smiju iznenaditi crveni ili ljubičasti ženski modeli. Na brojčaniku možemo očekivati samo kazaljke, dok je digitalni brojčanik uglavnom rezerviran za pametne ili sportske satove.

Zašto odabrati klasični ručni sat?

Ako se odlučite za kupovinu minimalističkog sata, možete biti sigurni da će vaš odabrani model biti savršen dodatak svakom vašem outfitu, bez obzira nato preferirate li elegantni ili casual „look”. Jedna od glavnih prednosti ovih ženskih i muških modela ručnih satova leži u njihovoj funkcionalnosti. Osim toga, nema nikakve sumnje da klasični dizajn neće uvijek biti u modi. Upravo zahvaljujući tome minimalistički sat klasičnog dizajna dugi će niz godina biti vrijedan element vaše garderobe.

Okrugli muški satovi s kožnim remenom

Klasični muški sat s okruglim brojčanikom i kožnim remenom karakterizira profinjeni dizajn. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala; staklo je od safira, a remen je kožni. Naizgled jednostavan ručni sat dodatno obogaćuje zeleno kućište s bijelim kazaljkama. U kontrastu sa zelenim kućištem kazaljke su jasno vidljive. Unutrašnjost sata zaštićena je izdržljivim mineralnim staklom.

Što kažete na ženske ručne satove s pozlaćenom narukvicom?

Svakoj dami koja obožava inovativnost sigurno će se svidjeti modni sat izrađen od plemenitog čelika. Narukvica je zlatne boje baš kao i okvir kućišta. Sat je poseban po tome što nema brojčanika; naime, naznačene su samo kazaljke čime se doprinosi minimalističkom stilu. Unutarnji dio kućišta je zelene boje te je dodatno ukrašen cvjetnim uzorkom. Rub kućišta dodatno je ukrašen svjetlucavim dodatcima. Bez obzira na to spremate li se za poslovni sastanak ili za izlazak s prijateljicama, ovaj ženski sat savršeno će pristajati svakoj vašoj odjevnoj kombinaciji.

OGLAS