Drugo polugodište je počelo i svakim danom je sve bliže vrijeme državne mature. Stoga je krajnje vrijeme da se maturanti razbude i počnu razmišljati o pripremama i upisu na željeni fakultet. Specijalizirani centar u Metkoviću za pripremu ispita državne mature Sveznalica krajem siječnja počinje s pripremama koje će trajati tijekom cijeloga drugoga polugodišta.

Upisi su u punom jeku, organizacija je u završnoj fazi i grupe se polako pune, i to redom za matematiku, hrvatski, engleski, fiziku, kemiju i biologiju. Tim od preko 10 predavača nadobudno čeka novu generaciju da ih pripremi za akademske izazove.

Upisnici dolaze iz svih dijelova doline Neretve, pa i šire, uključujući Ploče, Neum, Vrgorac, Makarsku, Čapljinu, Ljubuški, Čitluk, Međugorje, Opuzen i naravno Metković.

Pripreme će se odvijati subotama i/ili nedjeljama (zbog putnika) tijekom cijeloga drugoga polugodišta, sve do sredine svibnja. Satnice i radni materijali Sveznalice usko specijaliziraju sve maturante za ispite državne mature i povećavaju šansu za upis na željeni fakultet.

Upisati se još stignete online prijavom u par klikova na stranici sveznalica.hr ili direktno pozivom na broj 099/6676 – 838.

Iskoristite priliku i uz Sveznalicu upišite željeni fakultet!

Sponzorirana objava