Projekt Sveznalica Centra za pripremu za državnu maturu već četvrtu godinu zaredom uspješno priprema maturante s područja cijele doline Neretve, pa i šire (Metković, Ploče, Opuzen, Vrgorac, Čapljina, Čitluk, Ljubuški…).

Trenutno smo na pola procesa priprema redovnoga ciklusa koji traje tri mjeseca, od početka veljače do početka svibnja. Dosta dobro napredujemo, polaznici, njih 100-tinjak, su zadovoljni i ambiciozni, izjavio je voditelj projekta prof. Anto Dodik.

U tijeku su upisi za proljetni dio ciklusa koji će početi sredinom travnja. To je prilika za sve one maturante koji namjeravaju a još se nisu počeli pripremati za državnu maturu. Proljetni dio ciklusa će trajati mjesec dana i završit će pred početak državne mature.

Svi zainteresirani se mogu upisati online preko mrežne stranice sveznalica.hr ili pozivom na broj 099 667 6838.http://sveznalica.hr

Svi oni koji namjeravaju upisati proljetni ciklus priprema Sveznalica je pripremila nagradnu igru koja će biti otvorena od sljedećega tjedna na Instagram profilu Sveznalica-Državna matura: uključuje jedna besplatan tečaj obaveznog predmeta po izboru!

Projekt Sveznalica pokriva obavezne (matematika, hrvatski, engleski jezik) i izborne predmete (fizika, kemija, biologija, politika i gospodarstvo te psihologija).