Hrvatska nogometna reprezentacija je posrnula u svom prvom nastupu na Europskom prvenstvu 2024., težak poraz Vatreni su doživjeli na premijernom nastupu od Španjolske (0:3). O tome su od sinoć već napisane stranice i stranice teksta, analiza i priloga.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Dalić je preko noći dobio tešku konkurenciju, milijun novih izbornika puše mu za vratom… i tako treba biti jer nogomet je javna predstava za narod i narod ima pravo na javno iznošenje mišljenja (na radost i tugu).

I kad pobjeđuje i kad gubi, za Hrvatsku se navija!, krilatica je koja se od sinoć svako malo pojavi na društvenim mrežama. I lijepo zvuči – jer nogometna lopta je još uvijek okrugla i brzo se dogodi da se kolo sreće okrene na drugu stranu – pa nakon poraza uvijek se može očekivati pobjeda, i šteta je zbog prvog ne doživjeti taj drugi trenutak (neko je izračunao da postoji 67% šanse za prolaz!).

U moru kockastih dresova koji su jučer prebojili tribine berlinskog stadiona, našli su se i oni koje su iz daleke Neretvanske doline donijeli Metkovci. Lijepo ih je vidjeti tako daleko na sjeveru Europe! Ekipa, svaka čast!

OGLAS