Jučer na međunarodnom klupskom natjecanju 4. Karate kup Baščaršija – Sarajevo pet natjecatelja Karate kluba Metković pod vodstvom trenera Denisa Žderića je osvojilo tri medalje:  po jedno zlato, srebro i broncu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Ante Leontić je u kategoriji 2008. + 70kg osvojio zlato ostvarivši tri pobjede. Ema Galov je osvojila srebro, upisavši dvije pobjede i poraz u kategoriji  kadetkinje -47 kg. Katja Jerković je osvojila broncu u kategoriji kadetkinje – 47 kg, pobijedila je u prvom kola pobjeda, u drugom je izgubila, a u repasažu je upisala pobjedu za broncu.

Anja Pokrajac je u kategoriji djevojčice 2008 -47 kg upisala jednu pobjedu i dvije izgubljene borbe, od kojih i jednu u repasažu, odlučujuću borbu za broncu.

Duje Mihaljević, kadet -70 kg, je u prvom kolu postigao neriješen rezultat, potom je izgubio odlukom sudaca, te ostaje neshvaćeno zašto nisu dosuđena tri boda za nožnu tehniku koju je Duje izveo bez greške, što je vidljivo čak i na fotografiji. Njegov protivnik nije ušao u finale, pa Duje nije imao repasažnu borbu.

Kadetska ekipa KK Metković je pokazala dobru formu na ovom jakom kontrolnom turniru, gdje su nastupali mnogobrojni prvaci svojih država u regiji, što je dobar test za njihovo ciljno natjecanje, prvenstvo Hrvatske, koje će se održati u mjesecu travnju u Samoboru. Na natjecanju u Sarajevu su nastupila 703 natjecatelja iz 65 klubova iz BiH, Hrvatske, Crne Gore i Srbije.

Karate klub Metković i dalje vrši upis novih članova u svoju Karate školu, pa mole sve zainteresirane da se jave putem svih aplikacija na broj 098 171 36 36, ili izvrše on-line upis na:
Sve informacije o klubu se može vidjeti na www.kkmetkovic.hr ili na  Facebook stranici kluba.
OGLAS