Prošloga vikenda u Dubrovniku je održana 18. Nagrada Ragusa Racinga s kojom je za mladog automobilističkog asa iz Metkovića, Božu Jovanovića Bartulovića više nego uspješno završila prva natjecateljska sezona.

Božo je u svojoj Mazdi mx-5, kao član Racing Teama Ploče, u Dubrovniku bio pobjednik Klase 2 i najbolji junior Nagrade Ragusa Racinga, što mu je u konačnici donijelo titulu juniorskog prvaka za 2021. za Regiju jug u Klasi 2 (serijski automobili do 1600 ccm).

Prvi nastup je zabilježio proljetos u Metkoviću gdje je osvojio 3. mjesto u svojoj klasi, potom je uslijedio nastup u Rogoznici gdje se prvi put kao pobjednik uspeo na postolje u Klasi 2 i gdje je prvi put bio najbolji među juniorima. U trećoj utrci u Skradinu je zauzeo 5. mjesto.

U zadnjoj utrci sezone u Dubrovniku (za Regiju jug) je uzeo više-manje sve što se moglo uzeti: prvo mjesto u Klasi 2, juniorski prvak u bodovanju za Prvenstvo Hrvatske, prvi u Grupi 1 (svi serijski automobili) za Prvenstvo Hrvatske, prvo mjestu Regije jug svih automobila, prvo mjesto Grupa 1 Regije jug i treće mjesto u ukupnom poretku Prvenstva Hrvatske.

Bartulović je u Dubrovnik prvi put nastupio na kronometru, i tu je pokazao zavidne vještine. Osvojio je treće mjesto u Klasi 2 i drugo kao junior.

Zaista impresivni rezultati za mladog vozača iz Metkovića, posebno ako se uzme u obzir da je ovo njegova prva sezona.

Bartulovićev klupski kolega Toni Bebić je u Klasi 5 zauzeo je 4. mjesto na Prvenstvu Hrvatske i 3. mjesto u Regiji jug. Luka Barbir je u Klasi 1 zauzeo 3 mjesto u Regiji jug, Martin Bebić u Klasi 2 6. mjesto u Regiji jug. Njihov matični klub Racing team Ploče je zauzeo je 3. mjesto u ukupnom poretku na Prvenstvu Hrvatske.