MNK Crni put iz Metkovića, jedna od najuspješnijih malonogometnih ekipa u Neretvanskoj dolini nastupit će na 51. Malonogometni turnir Kutija šibica 2022. u Zagrebu.

Bit će jednini iz Neretve u seniorskoj konkurenciji na najprestižnijem malonogometnom turniru u Hrvatskoj. Treba napomenuti da se u veteranskoj konkurenciji natječe ekipa Porto Tolero iz Ploča.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

MNK Crni put će svoj debitantski nastup imati u subotu, 3. prosinca s početkom u 20:50 u Domu sportova 2, a suparnik će im biti ekipa 4F Nekretnine. Ako pobjede, već sutradan će igrati novu utakmicu.

– Nakon višegodišnjeg premišljanja odlučili smo se prijaviti i prvi put okušati na ovom prestižnom malonogometnom turniru. Za nas je to prije svega veliki izazov i ne možemo govoriti dokuda ćemo dogurati, nadamo se što duže ostati na turniru i ostvariti što bolji rezultat, izjavio je voditelj ekipe Josip Šiljeg.

MNK Crni put će nastupiti u sastavu: Ivica Jerković-Sova, Luka Borovac-Peca, Denis Marić, Mario Tutavac, Joko Boras, Marko Alimić-Čičak, Josip Šiljeg, Toni Kežić, Vedran Raguž i Ante Sršen.

MNK Crni put je osnovan daleke 1972. godine, da bi 2009. ponovno zaživio u natjecateljskom smislu. Do sada su osvojili 40 medalja s raznih turnira u Dolini Neretve, a osobito se diče osvajanjem UMA liga Metković 2015. godine na kojem su dva puta bili osvajači Kupa i Superkupa.

MNK Crni put, 1972. godina
OGLAS