U sklopu programa manifestacije Metkovsko ljeto 2024., Ustanova za kulturu i sport Metković organizira 1. Festival skala.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Naime, Ustanova od 2019. na metkovskim Skalama II organizira projekcije iz ciklusa Skriveni ulični film, a od 2022. na Skalama III održava se Skupna izložba neretvanskih umjetnika. Obzirom da oba događaja privlače mnoštvo posjetitelja i vrlo pozitivne reakcije, iz Ustanove su odlučili dodatno ‘oživjeti’ više metkovskih skala te organizirati Festival koji će uključiti koncert, predstavu, Skupnu izložbu likovnih umjetnika i Dječju izložbu radova.

U sklopu Festivala skala prvi na redu je koncert Katice Marinović pod nazivom ‘Pisme iz naftaline’ koji će održati na Barbirovim skalama  u četvrtak, 4. srpnja s počekom u 21 sat.

Katica Marinović mlada je glazbenica koja osvaja publiku svojim nastupima, kako na koncertima i različitim festivalima, tako i na društvenim mrežama. Koncertom ‘Pisme iz naftaline’ publici donosi stare dalmatinske, ali i ostale pomalo zaboravljene hrvatske pjesme. U klavirskoj pratnji joj je Opuzenac Danijel Curić, inače nastavnik glazbene kulture.

OGLAS