Predstavljanje knjige Moja revolucija u 365 dana autorice Anđe Marić održat će se u Gradskoj knjižnici Metković u četvrtak, 16. studenoga s početkom u 18 sati. Voditelj predstavljanja je Neven Kepeski.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Anđa Marić hrvatska je glazbenica, spisateljica i motivatorica, nekadašnja manekenka i televizijska voditeljica. U javnosti i u medijima prvi je puta prepoznata 1998., kao druga pratilja Miss Hrvatske. Iste je godine s bratom Jeronimom osnovala rock grupu Flare, s kojom je 2000. objavila album Srebrni i s kojom je 2001. nagrađena Porinom za najboljeg novog izvođača.

Kasnije je s DJ Umekom surađivala na projektima elektroničke glazbe te na vlastitom projektu Kisha.
Godine 2009. okušala se kao voditeljica u pjevačkom reality showu RTL-a Hrvatska traži zvijezdu.

Objavila je dva romana za djecu 2014. Od 2021. vodi svoj vlog i videokanal Mala škola za veliki život te Anđa Marić TV: Novo poglavlje kao lifecoacherica i motivatorica.
Godinama se bori s progresivnom multiplom sklerozom. Majka je sina Gašpera. Namjerava prohodati Kineskim zidom.

Neven Kepeski, poznati je hrvatski novinar i publicist, a odnedavno ga možete slušati na Hrvatskom radiju 3 gdje vodi emisiju “Era bestselera”.Novinarski i medijski put započeo je kao novinar Poleta i Studentskog lista. Bio je urednik u magazinu OK! i autor emisije “Briljanteen”. Bio je jedan od osnivača grupe Psihomodo Pop. Posljednjih godina bavi se izdavaštvom.

OGLAS