Jedinstvena biciklijada za žene u Hrvatskoj “Primavera” održava se svake godine početkom mjeseca svibnja. Ove godine će to biti 6. svibnja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Cilj Primavere je promocija doline Neretve kao cikloturističke destinacije te promicanje sportskih aktivnosti žena u prirodi, svih starosnih skupina u cilju očuvanja zdravlja i dobre kondicije.

Program Primavere ne odnosi se samo na vožnju biciklom kroz jedinstvena i životopisna područja doline Neretve, već uključuje i ostale aktivnosti kao što je tjelovježba na otvorenome te uvijek zabavne igre Kariola i Vreća, povlačenje konopca, tradionalno boćanje, odbojka na otvorenome, stolni tenis, badminton i ostale mnogobrojne društvene igre.

Primavera je više od biciklijade, ona je pozivnica za uživanje u prirodi i društvu istomišljenica. Razne ekipe udružuju se u namjeri da na jedan dan zaborave obveze, zabave se i uživaju.

Prihvaćaju izazov da voze bicikl  na jednoj od ponuđenih staza, po svojoj mjeri, i natječu se u zabavnim igrama te uz ponešto sportske sreće osvoje i vrijedne nagrade.

Primavera je i glas žena koje žele jedan dio vremena odvojiti samo za sebe znajući da će ih to iskustvo učiniti još jačim za svakodnevne izazove. Domaćin je restoran Lopoč koji će sve sudionike dočekati s veseljem, kao i prošle godine, na izletištu i otoku rječice Norin.

Prijavite se na vrijeme i zauzmite svoje mjesto na Primaveri 2018. Sve informacije o prijavama su na http://primavera.neretva-bike.com/prijavi-se/

 

OGLAS