U sklopu manifestacije Advent Metković u petak, 8. prosinca u Gradskome parku bit će otvorene božićne kućice i klizalište.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Na klizalištu na otvorenome posjetitelji će moći uživati od 8. prosinca radit će do 31. prosinca. Radno vrijeme klizališta bit će od ponedjeljka do nedjelje od 14:30 do 22 sata, osim na Badnjak i Božić. Najam klizaljki za djecu do 14 godina je 1,50 €, a za odrasle 3,00 €. Kao i proteklih godina, u klizalište će se ulaziti na puni sat, a klizanje će trajati 40 minuta.

Osim klizališta, u Gradskome parku će biti otvorene i božićne kućice s različitom ponudom hrane i pića, a s radom započinju, također, 8. prosinca. Na dan otvorenja, s početkom u 20:30 koncert će održati Elvis Sršen i Funk Blasters. Na čelu s multiinstrumentalistom, skladateljem i producentom Elvisom Sršenom, Funk Blasters će izvoditi poznate i voljene hitove odjevene u novo, drugačije ruho.

Božićne kućice će, također, biti otvorene do 31. prosinca, a posjetitelji će svakodnevno moći uživati u glazbenom programu. Sve najave događanja i najnovije informacije o programu možete pratiti na stranici Advent Metković.

OGLAS