Plenum klubova Prve i Druge županijske nogometne lige, te ždrijeb Županijskog nogometnog kupa bit će 5. veljače u Gospinom polju. Utakmice 1. kola Županijskog kupa igrat će se u nedjelju, 18. veljače – rekao je Srđan Vrtikapa, tajnik Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanskog, objavio je Dubrovački vjesnik.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

– Zaostale utakmice odigrat će se 10. ožujka, dok se prvo kolo drugog dijela u Prvoj i Drugoj županijskoj nogometnoj ligi igra 17. ožujka – dodao je Vrtikapa.

Dakle, sad se zna kad će se odigrati dvije zaostale utakmice prvog dijela Prve županijske (utakmica 7. kola Konavljanin – Jadran Smokvica u Čilipima, te utakmica 11. kola Croatia – Maestral u Gabrilima). Što se tiče dvije zaostale utakmice Druge županijske lige, tu će trebati dva termina jer u obje igra Omladinac. Lastovci su u oba zaostatka domaćini na svojim Lužama, i to protiv Ponikava, te Hajduka 1932., izravnih konkurenata za naslov jesenskog prvaka.

Podsjetnik, Sokol je jesenski prvak u Prvoj županijskoj ligi, zaostale utakmice će odgovoriti s koliko bodova prednosti će sastav iz Dubravke početi drugi dio prvenstva. S tri ako Jadran pobijedi u Čilipima, ili s pet ako bude neodlučeno (Slaven i Jadran će u tom slučaju imati po pet manje od Sokola) ili ako pobijedi Konavljanin (tad će sastav iz Čilipa biti sa Slavenom prvi pratitelj Sokola).

Piše: Tonči Vlašić / Dubrovački vjesnik

OGLAS