U posebnim prigodama poput rođenja djeteta, krizme, vjenčanja, rođendana i slično ljudi žele svojim najbližima čestitati i zaželjeti lijepe želje. Često puta se čestitke sastoje od nekoliko jednostavnih riječi koje upotrebljavamo za te namjene. Kako bi čestitka bila personalizirana i istaknula se među mnoštvom čestitki, potrebno je da se razlikuje od ostalih. Ako vam se približava neki poseban datum, donosimo vam najbolje čestitke i citate na internetu s portala citati.eu.

Čestitke za rođenje djeteta

Rođenje djeteta je važan događaj za obitelj jer novi član zahtjeva puno prilagodbe i vještina ostalih članova obitelji. Ova promjena u obitelj donosi obilje radosti i sreće, a bližnji čestitaju na rođenju djeteta i darivaju ga lijepim darovima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Čestitke za rođenje djeteta su vedre i pozitivne, a posebne riječi ili citati se uvijek istaknu od ostalih. S portala citati.eu izdvajamo jednu od najljepših čestitki za rođenje djeteta:

“Dragi naši, želimo vam svu sreću svijeta! Sada kad ćete biti Otac i Majka, također želim da budete jaki i strpljivi, jer će vam to trebati. Istina je da ovaj novi život, čija ste vrata upravo otvorili, zahtijeva mnoge žrtve, ali budite uvjereni da ćete biti uvelike nagrađeni svakodnevnom radošću koje vam vaš (ime) pruža. I neka bude zauvijek radostan/sna i sretan/na”

Čestitke za krizmu

Krizma predstavlja bitan sakrament za svakog katolika. Tim sakramentom mladi katolici ulaze u “svijet odraslih”. Na taj dan održavaju se brojne proslave na kojima sudjeluju članovi obitelji, kumovi i poznanici. Krizmaniku se poklanjaju čestitke za krizmu i prigodni darovi.

Ako vam je ponestalo ideja za pisanje čestitke krizmaniku, savjetujemo vam odabir unikatnog ukrasnog papira i ukrašavanje čestitke uz pomoć jednostavnih dodataka poput perlica, šljokica i slično. Odabrani citat ili poruka može biti pisan krasopisom kako bi dodatno obogatili čestitku.

Danas ćeš pristupiti oltaru tražeći sakrament krizme i tako pokazati dragom Bogu i svima nama da si odlučio/odlučila ići putem vjere. Nije on uvijek ni ravan ni lagan. Nekad se i spotaknemo o kakav kamen na putu, ali znamo da nas dragi Bog prati i idemo dalje.”

Čestitke za vjenčanje

Ako se pitate kako čestitati vjenčanje novim supružnicima, sjajan odabir za posebne citate i čestitke je portal citati.eu. Najljepše čestitke za vjenčanje će biti one koje su pisane od srca i imaju lijepu poruku. Ovi citati mogu biti izvrsna ideja za osmišljavanje vaše čestitke za vjenčanje:

Čestitke za rođendan

Na internetu se nalazi mnoštvo ideja za originalne čestitke za rođendan. One se najčešće šalju putem raznih društvenih mreža ili dostupnih mobilnih aplikacija u kojima je moguće u čestitku dodati i različite pjesme, videozapise ili smajliće. Takve čestitke su inovativne i zabavne, a trebaju sadržavati i pisane želje za slavljenika.

 Najbolje čestitke za rođendan su sastavljene od lijepih želja, a mogu biti zabavne i humoristične. Kakvu čestitku ćete napisati ovisi o tome kome ju pišete i kakvog je karaktera slavljenik. U nastavku smo odabrali nekoliko primjera s portala citati.eu:

Čestitke za Novu godinu

Planiranjem čestitke koju ćete poslati dragim ljudima za Novu godinu, izbjeći ćete slanje istih čestitki svake godine koje mogu biti zamorne i dosadne. Pri osmišljavanju čestitke imajte na umu da tekst kojeg napišete treba biti odraz vaših želja za obitelj, prijatelje, poslovne suradnike, partnere i slično.

Slanjem novogodišnje čestitke vi zapravo šaljete pozitivnu energiju osobi i time uveseljavate njezin život za narednih godinu dana. Iz tog razloga bitno je da su takve čestitke uvijek veselog karaktera, optimistične ili zabavne. Čestitke za Novu godinu koje vam mogu biti inspiracija:

OGLAS