Policijskim službenicima PGP Gruda je početkom studenog ove godine pristupio 69-godišnji hrvatski državljanin koji je prijavio kazneno djelo prijevare.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je krajem svibnja ove godine, u jednom ugostiteljskom objektu u Župi dubrovačkoj, s 47-godišnjim hrvatskim državljaninom dogovorio posredstvom u kupovini automobila pri čemu mu je na ruke predao novčani iznos od 20 tisuća eura za koji iznos mu je 47-godišnjak trebao pronaći automobil točno određene marke koju je oštećeni namjeravao kupiti.

Obzirom da mu 47-godišnjak do dana podnošenja prijave nije isporučio vozilo, niti mu je vratio novac te se prestao javljati na telefonske pozive, oštećeni je shvatio da je prevaren i cijeli je slučaj prijavio policiji.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijevare, osumnjičeni 47-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

Ovim primjerom želimo upozoriti građane da pripaze kome daju svoj novac, jer je različitih slučajeva prevara u posljednje vrijeme sve više, ističu u PU dubrovačko-neretvanskoj.

OGLAS