Na National Geographicu, jednom od najgledanijih svjetskih televizijskih kanala, Hrvatska će se 19. rujna po prvi put svijetu predstaviti kroz tri različite emisije.

Zemlja biti prikazana kao top destinacija za sve zaljubljenike u istraživanje, gastronomiju, avanturu i znanost. Svjetski poznati kuhar Gordon Ramsay je jednu od epizoda treće sezone svoje emisije Gordon Ramsay: Uncharted posvetio upravo Hrvatskoj. Pod stručnim vodstvom lokalnog stanovništva i svog domaćina, našeg poznatog kuhara Davida Skoke.

Svijet će Hrvatsku imati prilike vidjeti i doživjeti i iz ptičje perspektive u emisiji Europe from above. Prekrasne i opuštajuće snimke Hrvatske iz zraka obići će svijet i zasigurno napraviti nevjerojatnu i jedinstvenu promociju naše zemlje najljepšim snimkama Stona, Metkovića, bajkovitog Motovuna i Pule.

Isto tako, u popularnoj emisiji Inside the factory imat ćemo jedinstvenu priliku zaviriti u trenutačno iznimno zanimljivu tvornicu Rimac automobila tijekom koje će svijet upoznati Hrvatsku kao zemlju znanja i inovacija, objavila je Hrvatska udruga turizma.