NK Neretva je danas odigrala posljednju pripremnu utakmicu s GOŠK Dubrovnikom na Lapad u kojoj je pobijedila 1:0.

Uvjeti za igru nisu bili idealni, loš teren lapadskog igrališta nije dopuštao ljepšu i lepršaviju igru. Ipak, Neretva je dominirala tijekom cijelog susreta, a domaćin je imao tek jednu priliku koja je bila više plod lošeg terena, nego promišljene igre. Neretvin vratar Mulać nije se dao iznenaditi.

Pobjednički gol je dao Luka Jurčić u 65 minuti. Lijepo je primio loptu na desnoj strani protivničkog šesnaesterca, spretnim okretom prevario GOŠK-ova braniča te potegao neobranjiv udarac u lijevi kut gola. Ipak, treba istaknuti golmana Kristića koji je maestalno obranio dva vrlo dobra udarca, Jurčića nogom i Ajkunića glavom.

Neretva može biti zadovoljna ovim pripremnim razdobljem. Slavila je u svim pripremnim utakmicama. Uspjela je zadržati sve igrače na okupu i još se pojačati Mostarcem Vranjićem koji je u Neretvu stigao iz Čapljine.

Sada je na redu prvo kolo Županijskog nogometnog kupa koje se igra 24. veljače. Neretva će igrati U Pločama protiv prošlogodišnjeg pobjednika Kupa Jadrana LP i kojega je u zadnja dva tjedna dvaput pobijedila.