Sutra će Neretva u 14 sati u kompletnom prvom sastavu istrčati Iza Vage u boj za prijeko potrebne bodove. U goste im dolazi Primorac iz Stobreča, mlada ekipa koja nikako da poveže nekoliko dobrih utakmica u nizu. U subotu su kod kuće pobijedili Neretvanca 6:1 da bi u srijedu doživjeli teški poraz u Sinju (0:4), svi golovi su pali u prvom poluvremenu.

Trener Neretve Goran Galov ovoga će puta imati na raspolaganju trojac iz veznog reda (Medić-Sršen-Marić) koji su prošlu utakmicu pauzirali zbog žutih kartona. Iz istoga razloga sutra neće moći računati na igrača obrambene linije Dražana Glibu.

Neretva je na tablici trenutno 7. s 15 bodova, a Primorac je 11. s bodom manje.

ONK Metković na orebićkoj Trstenici brani prvo mjesto

Crveno-bijelima je s prošlim kolom počeo raspored teških utakmica. Prvu sa Župom dubrovačkom su uspješno okončali pobjedom (2:1). Ove nedjelje je pred njima novo iskušenje na vatrenoj Trstenik gdje ih dočekuje nikad ugodan suparnik Orebić.

Trener Darko Zeljić neće moći računati na nekoliko igrača koji su načeti ozljedama.

Orebiću baš i ne ide dobro. U prošlom kolu su na svom travnjaku doživjeli poraz od Žrnova (1:2) i trenutno su s 11. bodova na 6. mjestu. ONK Metković, jedina ekipa koja još ne zna za poraz, je prvi na tablici s 19 bodova (od mogućih 21!).