U finalnoj utakmici Kupa Nogometnog saveza Dubrovačko – neretvanske županije Neretvanac je u Opuzenu svladao GOŠK iz Dubrovnika 3:2.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pričat će se još o utakmici, gosti su ljuti na suca Antu Kosora koji je u 87. minuti utakmice svirao kazneni udarac za Plavu makinju. Najavili su žalbu na suđenje, piše Dalmatinski nogomet.

Delevski, najbolji igrač GOŠK-a ove sezone, već u 3. minuti zaledio je Podvornicu kad je pogodio za 0:1. Dobar početak utakmice za goste i trasiranje puta za drugi trofej u obitelji Delevski nakon što je prije nekoliko dana njegov otac vodeći Župu dubrovačku osvojio ŽNL. Neretvanac nakon primljenog gola igra bolje, već do odlaska na odmor su preokrenuli rezultat, Zubac u 20. minuti i Deak u 38. minuti razveselili su dobro popunjenu Podvornicu.

Skaramuca u 62. minuti s bijele točke vraća utakmicu u egal, a 2:2 je stajalo do 88. minute kad Popić realizira kazneni udarac. Sudac je na bijelu točku pokazao zbog igranja rukom Farića, ali tome je prethodio prekršaj Zubca na Luki Matiću.

– Domaća momčad došla je do pobjede u posljednjim trenucima utakmice iz nepostojećeg kaznenog udarca, piše na službenom Facebook profilu GOŠK-a.

Trofej je u Opuzenu, fešta u Mistu će trajati do dugo u noć, a ovom pobjedom Neretvanac je osigurao nastup u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa, piše Dalmatinski nogomet

OGLAS