Jutros je NK Neretva objavila vijest da je dozvoljen dolazak gledatelja na tribine tijekom odigravanja trećeligaških utakmica ali s određenim uvjetima. Obavijest prenosimo u cijelosti:

U subotu, 25. rujna 2021.godine, na stadionu Iza Vage u 6. kolu 3.HNL Jug igra se  55. neretvanski derbi između NK Neretve i NK Neretvanac. Početak utakmice je u 16 sati.

Ovim putem obavještavamo da će se utakmica igrati uz prisustvo gledatelja sukladno uputama HNS-a, preporukama HZJZ-a i Stožera civilne zaštite RH.

Na stadion će moći ući samo gledatelji koji budu imali:

  • EU digitalnu COVID potvrdu
  • potvrdu o negativnom PCR testu – vrijedi 72 sata
  • potvrdu o negativnom antigenskom testu – vrijedi 48 sati

Budući je Klub odgovoran za organizaciju utakmice, provođenje navedenih mjera i preporuka, a radi izbjegavanja potencijalnih kazni za Klub, molimo sve gledatelje da se pridržavaju navedenog i da dođu ranije na stadion kako se na dva ulaza ne bi stvarale gužve zbog provjera gore navedenih potvrda , testova,…

Nakon poluvremena utakmice ulazi se neće otvarati jer na stadionu za vrijeme utakmice mogu biti samo gledatelji koji imaju nešto od navedenog (EU COVID potvrda, potvrde o negativnom PCR ili antigenskom testu ne starijem od 72 ili 48 sati).

Od ove utakmice svaka domaća službena utakmica seniora NK Neretve će se odigravati uz prisustvo gledatelja uz pridržavanje svih prethodno navedenih mjera.

Molimo da pridržavanjem navedenog našim redarima i osoblju na ulazima olakšate obavljanje njihovog posla., objavili su iz NK Neretva.