Neretvanski osnovnoškolci su ostvarili odlične rezultate na županijskom natjecanju iz matematike koje je održano u srijedu, 1. ožujka u OŠ Cavtat.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

U kategoriji četvrtih razreda prvo mjesto je osvojio Leon Vladimir iz OŠ don Mihovila Pavlinovića – Metković (mentorica Nikolina Jerković). Josip Rohač iz OŠ Vladimir Nazor – Ploče je bio treći (mentorica Gordana Vuletić).

Učenik Ivan Pavlović iz OŠ Stjepana Radića – Metković (mentorica Ana Jovanović) je osvojio je prvo mjesto u kategoriji petih razreda.

Učenik Jerko Matuško iz OŠ Vladimir Nazor – Ploče (mentorica Božana Radaljac) je osvojio prvo mjesto u kategoriji šestih razreda. Isti broj bodova je imao i Maro Miloslavić iz Mlina.

Učenik Josip Marušić iz OŠ don M. Pavlinović – Metković (mentor Marija Raič Raguž) je osvojio prvo mjesto, učenik Josip Jurić iz OŠ Stjepana Radića – Metković (mentorica Ana Jovanović) drugo mjesto u kategoriji sedmih razreda.

Učenik Jakov Šiljeg iz OŠ Stjepana Radića – Metković (mentorica Matija Matić) je osvojio drugo, a Ivano Dragobratović treće mjesto u kategoriji 8. razreda.

OGLAS