Ove nedjelje je počela je nova sezona Prve nogometne lige za žene. U prvom kolu Neretva je na svom igralištu Iza Vage igrala protiv Viktorije iz Slavonskog Broda i pobijedila 2:1.

Gošće su povele prve i to u finišu prvog poluvremena. U 43. minuti je Ina Fridrih poslala loptu iza leđa Jelene Kešine i tako povela svoju ekipu na odmor s golom prednosti.

Nogometašiće Neretve su drugo poluvrijeme počele s jasnom namjerom da u što kraćem vremenu izjednače rezultat. I to im je pošlo za nogom. U 46. minuti u igru ulazi Merima Tanović umjesto Manuele Dedaj, a u 47. minuti izjednačujući pogodak postiže Gabrijela Dugandžić. Samo devet minuta kasnije, u 56. minuti pobjednički gol za Neretvu postiže Ana Bakalar.

Posebne zasluge za uspjeh Neretve pripadaju Jeleni Kešini koja se još jednom pokazala kao vrsna vratarica, obranila je udarac s bijele točke i potom spriječila da odbijena lopta završi u mreži.

ŽNK Neretva: Kešina, Jurković, Matić, Dugandžić (od 90.’ Musulin), Herceg, Terzić, Bakalar, Mandić, Dedaj (od 46.’ Tanović), Ljubić i Perić.

ŽNK Viktorija: Mendeš, Jandrić, Dukić, Stipančević, Findrik, Čavić, Jurić, (od 59.’ Katunar), Fridrih, Marjanović (od 66.’ K. Knežević), I. Knežević i Zdunić.