– Zadovoljstvo mi je da sam od danas dio ovoga nogometnog kolektiva s velikom tradicijom i svjestan sam trenutne situacije u kojem se Neretva nalazi, trener sam koji se ne boji se izazova i vjerujem u svoj rad i da moj boravak ovdje bude što duži…, ovim je riječima svoje predstavljanje medijima u prostoriji NK Neretve počeo novi trener Neretve Igor Remetić.

Remetić se zahvalio se i svoj prethodniku Goranu Galovu, kolegi kojega dobro poznaje i koji je dugo bio na klupi Neretve i ostavio velik trag. Njegov cilj prenijeti optimizam na igrače i to pokazati već u sljedećoj utakmici u Marvincima. Smatra da Neretva ima dobar igrački kadar koji je potrebno probuditi. Neposredni cilj je izvući što više bodova u do kraja jesenskoga dijela sezone, a nakon toga podvući crtu i vidjeti treba li dovesti još pojačanja na nekim pozicijama.

Što se tiče sastava stručnog tima Remetić je najavio mogući dolazak jednog bivšeg suigrača iz Dubrovnika, s tim da Zoran Bubalo i dalje ostaje trener golmana. Uz to naglasio je potrebu i želju dobre suradnje s kolegama iz Neretvine škole nogometa.

Novi trener Neretve je došao iz Veleža gdje je bio šef omladinske škole. Sutra u 16 sati će imati prvi trening sa seniorima Neretve.

Predsjednik Kluba Damir Jerković je pozvao navijače i prijatelje Neretve da daju podršku novom treneru Igoru Remetiću, u Klubu i nogometnoj akademiji će je sigurno imati. Naglasio je da se Neretva trenutno nalazi na mjestu koje joj ne bi trebalo pripadati, ali situacija nije bezizlazna, bodovna razlika na tablici nije prevelika i da se nada pozitivnom raspletu situacije.