U subotu, 25. rujna 2021., u vremenu od 12 do do 18,30 privremeno će se zatvoriti slijedeće ulice: Ulica Vladimira Nazora od križanja s Ulicom Ante Gabrića do Skale IV, Skale IV,II, III, Ulica Petra Svačića, te Ulica oca Ante Gabrića od križanja sa Ulicom Petra Svačića do Ulice Vladimira Nazora.

Isto tako se mole vlasnici vozila koja su parkirana na potezu od staroga kina (CB Maka) do kuće Bože Petrova da ih uklone.

Navedene ulice će se koristiti za biciklističku utrku eliminator XCE Metković, te će u navedenom vremenu radi sigurnosti natjecatelja biti zatvorene za promet i bez parkiranih vozila. Biciklistički klub Metković će osigurati dovoljan broj redara za sigurnu provedbu, a građane molimo za razumijevanje i podršku ovog cijelog događaja.

U nedjelju, 26. rujna, 2021. održat će se XCO Predolac – međunarodna UCI class 1 utrka. U vremenu od 8 do 15 sati zatvoriti će se za promet osobnih motornih vozila Lovački put, od vodospreme do križanja sa Dubrovačkom ulicom, radi sigurnosti natjecatelja.

Biciklistički klub Metković će osigurati dovoljan broj redara za sigurnu provedbu, a građane molimo za razumjevanje i podršku ovog cijelog događaja.

Za privremeno zatvaranje ulica i organizaciju događaja BK Metković posjeduje dozvole PP Metković i grada Metkovića.