Jučer je u Domu zdravlja Metković održan sastanak župana N, Dobroslavića i suradnika, gradonačelnika Metkovića D. Milana i Opuzena I. Mihaljevića, ravnatelja OB Dubrovnik M. Bekića, Zavoda za hitnu Medicinu L. Lukića i DZ Metković M. Štimca s liječnicima pedijatrima, internisticom, ginekologom i doktoricom hitne medicine.

Kako su izvijestili iz Županije sastanak je održan slijedom dogovora sa sastanka građanskih inicijativa s ministrom zdravstva Milanom Kujundžićem koji je 31. siječnja održan na temu uspostavljanja boljeg standarda u zdravstvenoj zaštiti za dolinu Neretve.

U dogovoru s liječnicima na sastanku je utvrđeno nabavka točno kojih medicinskih uređaj je potrebna dolini Neretve te je dogovoreno kako će isti biti nabavljeni u što skorijem roku uz financiranje Grada Metkovića i Dubrovačko-neretvanske županije.

Nakon odlaska liječnika, razgovaralo se o projektu Dnevne bolnice Metković te dolascima liječnika specijalista i dežurstava subotom poslijepodne i nedjeljom u ambulanti u Opuzenu koja djeluje pri Domu zdravlja Metković.