Danas je odigrano 3. kolo Prve županijske nogometne lige u kojem su bila čak četiri susreta s neriješenim ishodom.

U konavoskom derbiju u susretu Konavljanina i Slavena pala su tek dva gola, po jedan sa svake strane, kao i u susretu Smokvice i Župe dubrovačke. Onaj drugi između Sokola i Croatia prošao je bez golova, kao i susret Gusar i Žrnova u Kominu u kojem su gosti od 78. minute igrali s igračem manje. Zbog dva žuta kartona isključen je bio K. Redžepaj.

Golijada je danas bila u Krvavcu i kojoj je loše prošao Maestral koji je čak četiri puta vadio loptu iz svoje mreže, a tek jedom je to priuštio svom gostu Hajduk 1932 pogotkom Darka Jerkovića. Sudac Toni Babić je imao pune ruke posla, dodjelio je čak sedma opomena, dvije domaćim, a pet gostujućim igračima zbog oštrih startova, prigovora i povlačenja igrača.

ONK Metković je prekinuo uspješan niz iz prva dva kola. Neugodni Orebić je poveo 2:0 već do 28. minute, a Metkovci su uspjeli izjednačiti golom Nikole Jelčića u 37. minuti iz slobodnog udarca te u 55. minuti preko Josipa Plećaša. Imali su Metkovci i stativu u 65. minuti, ali su Orebićani u 80. minuti zabili pobjedonosni gol za 3:2. U 90. minuti su zbog nasrtaja isključeni Vladimir Ravlić (Orebić) i Tomislav Miletić (Metković).

Fotografija ŽNS Dubrovačko-neretvanski.

Raspored 4. kola koje se igra u nedjelju, 13. listopada:

  • Vela Luka: Hajduk 1932. – ONK Metković
  • Čibača: Župa dubrovačka – Orebić
  • Gruda: Slaven – ŠD Smokvica
  • Gabrili: Croatia – Konavljanin
  • Žrnovo: Žrnovo – Sokol
  • Krvavac: Maestral – Gusar

Fotografija ŽNS Dubrovačko-neretvanski.