Na poznatom hercegovačkog triatlonu „18. “ koja se održala ovog vikenda  već 18. godinu zaredom, pobjedu je odnio dvojac iz Interventne jedinice policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske…

Hercegovački triatlon je sastavljen od veslanja, trčanja i bicikliranja.  Natjecanje je započelo na kupalištu „Matica“ na rijeci Trežibat otkud je krenula utrka vožnjom kanua do kupališta „Jaz“ u Strugama nakon čega su natjecatelji nastavili s trčanjem do restorana „Villa Rustica“ Mogorjelo u dužini oko 1,1 km, dok je završna etapa utrke dužine oko 6,8 km bila vožnja biciklima do Počitelja gdje je bio cilj utrke, objavila je PU dubrovačko-neretvanska.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Natjecanje se odvijalo u parovima, a ovaj dvojac u cilj je stigao za manje od jednog sata, konkretnije za 00:58:00.

Petar Volarević već duži niz godina osvaja visoka prva mjesta na brojnim natjecanjima, a ove je godine osvojio prvo mjesto na natjecanju za najspremnijeg hrvatskog policajca, a Dragan Volarević je 2019. godine također odnio pobjedu na ovom natjecanju.

Iskazanim vještinama i sposobnostima, natjecatelji, naši policajci, dokazali su svoju spremnost, kvalitetu i psihofizičku izdržljivost za odrađivanje zahtjevnih natjecanja te spremnost na odrađivanje svih policijskih zadaća u svakodnevnom poslu.

Čestitamo timovima na postignutim rezultatima i uspješnom završetku još jednog izazova, a posebno smo ponosni na policijske službenike Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Petra i Dragana Volarevića.

OGLAS