U dva susreta 9. kola Pkaet24 Premijer lige – Lige A, u zagrebačkom derbiju Dubrave i Rudara nije bilo pobjednika. Metković – Mehanika je pak, produbila krizu Zameta i ostavila ga i dalje bez bodova ove sezone. Metkovcima je to bila prva pobjeda u gostima.

Zamet se nadao da će protiv Metković-Mehanike prekinuti crni niz od osam poraza za redom. Ali nije uspio pa je i dalje jedini klub bez bodova ove sezone. Gosti su vodili 29. minuta prvoga dijela, da bi na predah otišli s minus jedan. Riječani su naime, u posljednjoj minuti upsjeli dvaput poentirati i na predah odnijeli 18:17. Velika neizvjesnot dugo je trajala i u drugom poluvremenu. Ipak, u posljednjih deset minuta Zamet je kao i mnogo puta ove sezone pao, i dopustio protivniku da odnese bodove iz njihove dvorane.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Metkovci su naime, posljednjih deset minuta dobili s 4:8 i na kraju slavili s 30:33. S osam pogodaka Marko Pikec bio je najbolji u domaćim redovima. Kod gostiju čak trojica igrača po sedam pogodaka – Josip Čutura, Dario Raguž i Josip Bezer.

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA A: 9. KOLO:

  • DUBRAVA – RUDAR 27:27
  • ZAMET – METKOVIĆ-MEHANIKA 30:33

Foto: RK Metković Mehanika

OGLAS