U Korčuli je održan 4.memorijalni malonogometni veteranski turnir Milan Batinović koji se igra u spomen na velikog zaljubljenika u mali nogomet koji je prerano napustio ovozemaljski svijet.

Pehar namjenjen pobjedniku ove godine podigli su veterani Opuzena predvođeni najboljim igračem turnira Joškom Popovićem koji su u finalu pobijedili prošlogodišnjeg pobjednika turnira ekipu Mostara. Memorijal je okupio 6 veteranskih momčadi iz Konavala, Opuzena, Mostara, Ploča i Korčule.

Rezultati: Sveti Antun – Konavljanin 3:3, Opuzen – Mostar 1:1, Korčula – Konavljanin 1:0, Ploče – Opuzen 1:5, Mostar – Ploče 5:3. Polufinale: Korčula – Mostar 0:1, Opuzen – Konavljanin 3:0. Finale: Opuzen – Mostar 4:2.

Uz Joška Popovića (Opuzen) koji je proglašen najboljim igračem turnira, za najboljeg vratara je proglašen Vedran Milan (Mostar), dok je za najstarijeg igrača turnira nagradu dobio 70-godišnji Marko Matić (Konavljanin).

MALI NOGOMET Domaćin malonogometni klub Sveti Antun iz Korčule uspješno je organizirao turnir koji se igrao na igralištu “Ferijalni”, te najboljim ekipama i pojedincima uručio vrijedne nagrade.

Piše: Branko Kulidžan/DV
Foto: MNK Sv. Antun