Na ovogodišnjoj, devetoj utrci Holjevka, policijski službenik Interventne jedinice policije PU dubrovačko-neretvanske Petar Volarević osvojio je osmo mjesto u ukupnom poretku natjecatelja kojih je ove godine bilo 841, dok je u kategoriji natjecatelja pripadnika Ministarstva unutarnjih poslova osvojio visoko drugo mjesto.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

U organizaciji Zagrebačkog atletskog saveza i Atletskog kluba Sljeme utrka Holjevka započela je u nedjelju startom u 11 sati na Mostu Slobode, a cilj je bio na jezeru Bundek. Trkači su u izboru imali Malu Holjevku u dužini od 5 kilometara i Veliku Holjevku u dužini od 10 kilometara. Utrka Holjevka je nastala 2015. godine kao ideja da se na zagrebačkim ulicama napravi utrka koja bi trkače uvela u trkačku sezonu i zagrijala ih za nastupe na dužim utrkama u proljeće. Petru Volareviću je ovo treće natjecanje na Holjevci, na kojima je do sada osvojio prvo i peto mjesto.

Volarević već godinama sudjeluje na izuzetno zahtjevnim međunarodnim natjecanjima za najspremnijeg policajca, na kojima redovno osvaja medalje za jedno od prva tri mjesta.

– Policijska uprava dubrovačko-neretvanska čestita svim sudionicima ovog natjecanja, a posebne čestitke idu Petru Volareviću, policijskom službeniku IJP Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, koji već godinama svojim izvrsnim sportskim uspjesima na najbolji način promovira Policijsku upravu dubrovačko-neretvanske i time sve svoje rukovoditelje i kolege čini ponosnim! – navode iz PU DN.

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

OGLAS