Jutros u zgradi gradske uprave je potpisan Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i dogradnji Dječjeg vrtića Radost u Metkoviću.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Dalibor Milan i uime izvođača radova Ante Pratežina, direktor građevinske tvrtke Obšivač d.o.o., u nazočnosti ravnateljice Dječjeg vrtića Metković Julijane Bebić. Radovi bi trebali početi za dva tjedna, a rok za izvedbu je 12 mjeseci.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Realizacijom projekta, ukupna površina vrtića bit će 700 kvadrata, a u sklopu radova, u okviru postojećih gabarita građevine, odradit će se rekonstrukcija te sa zapadne strane dograditi tri nova dnevna boravka sa pratećim sadržajima – jedan za djecu jasličkoga uzrasta i dva za djecu vrtićke dobi od tri do sedam godina. Izgradit će se i višenamjenska dvorana te novo dječje igralište na zapadnom dijelu parcele koje će se opremiti prigodnim elementima za igru.

Dograđeni dio iznosi ukupno 650,59 m², nakon čega će ukupna površina cijelog objekta iznositi 1038,19 m². Vrijednost projekta i opremanja prostora je 6 milijuna kuna i financirat će se iz proračunskih sredstava Grada Metkovića.

OGLAS