U nedjelju, 24. ožujka u Kninu je održano završno 12. kolo XC zimske lige Dalmacije koje je okupilo preko 160 natjecatelja u kojem su odlične rezultate postigli biciklisti iz BK Metković.

Jake metkovske snage, njih oko 40 natjecatelja i vatrenih navijača učinile su sve da uspjeh ne izostane.

U 11 sati startala je dječja utrka. U kategoriji U9 curice Erika Malezija je pomela konkurenciju i popela se na najvišu stepenicu postolja, dok je Lucija Kuzman u prvoj utrci nakon loma ruke bila odlična brončana. Iva Dominiković je u istoj kategoriji bila 5, a Cvita Talajić 7. 

U kategoriji U9 dječaci Jure Vištica je opet pokazao svu svoju moć i još jednom pobjedom u nizu pokazao da je broj 1 u ovoj kategoriji. Odličnom vožnjom naš Jure Kuzman odličan srebreni.

Kategoriji U11 cure donjela je veliko iznenađenja, a za njega se pobrinila Mara Talajić koja je hrabrom i neustrašivom vožnjom uzela zlatnu medalju, dok je Lara Bokšić ovaj put ušla u cilj kao peta.

Kategorija U11 dječaci je opet bila u znaku našeg Kluba gdje je Marko Talajić na startu zauzeo vodeću poziciju koju nije ispuštao do kraja utrke, te se tako okitio zlatnom medaljom.

U najstarijoj U15 kategoriji Vinko Bulum zasluženo zlato koje je rezultat upornosti, truda i zalaganja ovog dečka. Bravo Vinko zmaju.

U glavnoj utrci Dado Talajić odličan 4, što mu je bilo dovoljno da osvoji 3 mjesto u ukupnom poretku lige u kategoriji 30-40. Antea Kaleb je nakon zamjene bicikla uspjela doći do 4 mjesta, dok je u ukupnom poretku lige završila kao sedma žena što je odličan rezultat za prvu godinu nastupanja.

Vinko Bulum je vozio i glavnu utrku u kojoj je zauzeo 7 mjesto u kategorije U16. Isto mjesto je zauzeo i u ukupnom poretku lige.

Od ostalih članova Kluba u ukupnom poretku Lige još su Marko Talajić  na 9. mjestu (kategorija U16), Pero Primorac na 8. mjestu (kategorija 20-30), Andreas Dominiković na 64. mjestu (kategorija 30-40), Matko Medak na 48. mjesto (kategorije 40-50).

Fotogaleriju iz Knina možete pogledati na FB stranici Kluba.