Sezona ovogodišnjih vjenčanja polako prolazi i dolazi pravo vrijeme za planiranje vjenčanja u idućoj godini. Poznato je da se organizacija vjenčanja sastoji od mnogo dijelova. Jedan od tih dijelova, ako ne i najvažniji, je – budžet. Potom dolazi odabir lokacije na kojoj će se održati svadbena večera.

Nakon 20 godina iskustva u organizaciji svečanih proslava pronašli smo idealnu ravnotežu između novca koji imate na raspolaganju i svečanog doživljaja po vašim željama, kažu u Motelu Lav.

Svečana dvorana Lav je smještena u Gabeli, na prometnici između Metkovića i Čapljine, to je mjesto gdje se godinama slave najsretniji trenuci i stvaraju najljepše uspomene. Unutrašnjost svečane dvorane je pažljivo dizajnirana kako bi doživljaj romantičnog vjenčanja bio potpun. Iako se radi o zatvorenoj dvorani osmišljeno je zvjezdano nebo ispod kojeg mladenci uživaju u magičnim trenucima svoga prvog plesa.

Osim lijepog dizajna, ovu svečanu dvoranu čini posebnom i detaljno osmišljena raskošna večera. Sastoji se od pet ukusnih sljedova koji će zasigurno zadovoljiti i najzahtjevnija nepca uzvanika. Slažući i organizirajući namirnice iz naše bogate ponude, prilagođene različitim zahtjevima i ukusima uzvanika, mislili smo i na budžet naših mladenaca. Izdvajamo standardni menu po cijeni od 50,00 KM (200,00 kn) po osobi.

Motel Lav posjeduje i opremljene smještajne jedinice. Bilo da putujete poslovno, turistički ili nekom drugom prigodom, Motel Lav pruža potpunu ugodu za vrijeme vašeg boravka.

Ako ste odlučili uploviti u bračne vode ili organizirati neku drugu svečanost, a pri tome tražite vrhunsku kvalitetu i pristupačnu cijenu, pronađite sve što trebate na jednom mjestu, u Motelu Lav.

Pogledajte našu svadbenu ponudu po cijeni od 50,00 KM (200,00 kn) po osobi OVDJE.

Pratite nas i putem društvenih mreža Facebook i InstagramKontakt: +387 63 408 312