Krštenja, pričesti, krizme i rođendani važni su događaji u vašem životu i životu vašeg djeteta, te predstavljaju poseban obiteljski trenutak koji se proslavlja u krugu najmilijih. Kako bi vaša proslava prošla bezbrižno, najjednostavnije je da organizaciju prepustite u iskusne ruke koje će detaljno posložiti sve umjesto vas.

Svečana dvorana Lav je smještena u Gabeli, na prometnici između Metkovića i Čapljine, to je mjesto gdje se godinama slave najsretniji trenuci i stvaraju najljepše uspomene. Unutrašnjost svečane dvorane je pažljivo dizajnirana kako bi doživljaj proslave svečanosti bio potpun.

Motel Lav posjeduje dvije svečane dvorane predviđene za proslavu važnih životnih trenutaka. Više od 20 godina iskustva u organizaciji najljepših događaja garantira kvalitetnu uslugu i pažljivo planiranje svakog detalja. Za najljepše uspomene će se pobrinuti naše stručno i iskusno osoblje, oduševit će vas ukusna hrana i zasigurno ćete uživati u ugodnom okruženju.

Kada je hrana u pitanju, možemo vam ponuditi naše standardne svečane jelovnike. Jelovnici se sastoje od 5 pomno isplaniranih sljedova, no na vaš zahtjev mogu se raditi i korekcije. Proslava ne bi bila proslava kada se ne bi nazdravilo, pa smo uz hranu dodali i piće koje je uračunato u cijenu stolice i ne naplaćuje se naknadno a uključuje različite aperitive, vode, sokove, pivo i vino.

Cijena po osobi je od 36 do 40 KM.

Proslavite važne životne trenutke s nama i zajedno stvorimo najljepše uspomene!

Pratite nas i putem društvenih mreža Facebook i Instagram. Kontakt: +387 63 408 312