U Dubrovniku se po 21. put održava Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva. U Hotelu Rixos Premium do 19. ožujka okupljeni su izlagači i prodavači iz cijele Hrvatske.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

– Puni smo! Sva su mjesta popunjena, veseli me što su ovdje prisutni izlagači iz svih hrvatskih županija s vrlo kvalitetnim, po mom mišljenju, dosad najkvalitetnijim proizvodima, izjavio je za Dubrovački vjesnik voditelj Sajma Vedran Kraljević.

Među izlagačima su bili i Neretvani: Antonio Bebić i njegov sin Drago iz firme Kulina Nova Sela.

– Svake godine smo na sajmu, lani nismo bili zbog korone. Jedini smo registrirani proizvođači pršuta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji gdje uglavnom plasiramo naše proizvode. Specijalisti smo za pršut, šunku i pancetu. Radimo na stari, izvorni način, članovi smo Klastera “Hrvatskog pršuta”, kazao je za Dubrovački vjesnik Antonio Bebić.

Više o Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva možete doznati OVDJE.

Foto: Božo Radić / DV

OGLAS