Jučer je održana presica RK Metković-Mehanika povodom početka priprema i nove sezone u Premijer ligi. Nakon ostvarenja ulaska u ligu i prvog mjesta u Ligi za opstanak, ambicije su da se nastavi trend uspona sportskih rezultata.
Novinarima su se obratili predsjednik kluba Nikola Veraja, trener Mario Bjeliš, trener vratara Joško Jukić, kapetan Antonijo Cvitanović i igrač Dario Raguž i na samom početku predsjednik se zahvalio članovima stručnog stožera, Gradu Metkoviću, prije svega sponzorima AGS Dugopolje, Draganu Zovku, Dalmata Jura Shop-u i ostalima, koji nas prate u svim izazovima i prepoznaju naš rad i trud.
Uz uglavom domaće igrače, i naše povratnike Vladu Koncula, Marija Mustapuća, Zeljka Kozinu upotpunjeni smo Grizeljom, Šunjićem i Bašićem.
Trener Mario Bjeliš kao cilj je istakao stabilnost kluba kao prvoligaša, a trener vratara Joško Jukić prokomentirao je situaciju na vratarskoj poziciji rekavši da je iznimno zadovoljan izborom vratara Marka Romića, Josipa Milasa i povratnika Željka Kozine te da se nada kako će svi dobiti priliku pokazati svoje ambicije i izvrsnost na terenu.
Cvitanović Raguž su istaknuli odličnu atmosferu na terenu i svlačionici, poželjeli dobrodošlicu novim pojačanjima i pozvali navijače na tribine.
Velika nam je čast bila imati uz sebe prije svega našu glasnogovornicu Mariju Bošnjak, a potom i izvrsne igrače Danijela Arapovića, Damira Batinovića, Luku Komazina, Marina Vitića, Amira Bostana, Patrika Pavičića, koji su dali veliki doprinos našem klubu i uspjehu, pratili nas u svim našim koracima i pobjedama te im se ovim putem zahvaljujemo i želimo im neke nove pobjede i uspjehe u daljnjem radu.
Hvala svim našim sponzorima, igračima koji su otišli u nove izazove, onima koji su ostali sa nama, i našim vjernim navijačima.
Veselimo se novoj sezoni!

FOTO/TEKST: Facebook (RK Metković-Mehanika)⚪️

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA
OGLAS