Rukometaši RK Metković Mehanika su završili s pripremama za nastavak sezone u Paket24 Premijer ligi. U prijelaznom roku u Klub su stigli: Petar Eraković, David Šunjić, povratnik Josip Bezer i Martin Butigan, a suradnju nastavlja Danijel Papić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Evo što je izjavio novi trener seniorske momčadi Damir Batinović čiji je prvi stručni pomoćnik Jure Šunjić:

Odradili smo pet tjedana priprema i zadovoljan sam viđenim. Prva dva tjedna radili smo posebno na fizičkoj spremi dok smo poslije kombinirali i na fizičkoj spremi, ali i na tehničko-taktičkom dijelu. Imali smo polovičan uspjeh na pripremnim utakmicama, ali rezultat nije bio u prvom planu već da svi dobiju priliku pa čak i mlađi momci iz škole rukometa na koje ćemo računati u budućnosti. Momci su jako motivirani i spremni za nastavak sezone. Žele pokazati da nam nije mjesto ovdje gdje se trenutno nalazimo na tablici. Što se tiče novih momaka koji su došli mislim da nije bilo problema oko prilagodbe. Dobro su se uklopili u momčad te su fino primljeni u ekipu od ostalih suigrača. Jako sam zadovoljan pojačanjima i doveli smo baš ono što nam je i trebalo za svaku poziciju. Jedini nedostatak je taj što ćemo Hrvoja Batinovića dočekati tek za 2 tjedna.

A nastavak sezone, odmah vatreno krštenje na gostovanju u Osijeku. To je ekipa koja se nalazi u rangu nas na tablici i koja jednostavno mora pobijediti svaku domaću utakmicu. Bez obzira na to, moji momci su jako motivirani i svi želimo otvoriti sezonu u pozitivnom ozračju. – izjavio je trener Batinović.

Foto: RK Metković Mehanika

OGLAS