Veterani NK Neretve su prvaci Hrvatske. Oni su danas u finalu završnog turnira 16. Dvoranskog prvenstva Hrvatske u nogometu, koji se ovoga vikenda održavao u Rovinju, pobijedili veterane NK Lokomotiva iz Zagreba s visokih 7:0.

Prije toga su u polufinalu nakon izvođenja sedmeteraca pobijedili NK Jadran iz Poreča. U ovoj utakmici se posebno istakao golman Drago Bezer i strijelci Martino Sprčić i Josip Galov.

Iako opterećeni ozljedama Mile Bebića i Nevena Majića, te odlaskom Zorana Bubala, Gorana i Nikše Galove zbog klupskih obaveza, uspjeli su pomesti Lokomotivu koja se za završnicu pojačala s nekoliko novih igrača među kojima je bio i Jerko Leko. Ali ništa im to nije pomoglo pred furioznim naletom Plavo-bijelih koji su zabili čak 7 golova. Strijelci su bili Ivan Pehar tri gola, te Boris Galov, Martino Sprčić, Marko Bušić i Josip Galov po jeda gol.

Veteranima Neretve je ovo bio četvrti uzastopni nastup u završnici Prvenstva Hrvatske, ovoga puta okrunjen zlatom koje dolazi u pravo vrijeme.

NK Neretvu su igrali: Mile Bebić, Drago Bezer, Zoran Bubalo, Marko Bušić, Boris Galov, Goran Galov, Josip Galov, Mario Galov, Nikša Galov, Sergej Jakirović, Danijel Ležinić, Neven Majić, Nikša Martinac, Ivan Pehar, Martino Sprčić i Nino Šešelj. Trener Mario Galov. Uz pratnji ekipe je još bio Ivica Bačić.