Osvojivši prvo mjesto na županijskoj razini, rukometaši Osnovne škole Stjepana Radića su izborili nastup na Državno natjecanje koje će se održati u Poreču od 17. travnja  do 19. travnja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Završnica županijskog natjecanja školskih sportskih društava u rukometu za dječake održana je jučer u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću i to u organizaciji Školskog sportskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije. U kategoriji dječaka nastupile su još dvije škole – OŠ Župa dubrovačka Mlini i OŠ don Mihovila Pavlinovića Metković. OŠ Stjepana Radića u prvoj utakmici uspješno je pobijedila OŠ don Mihovila Pavlinovića (21:11), dok je u drugoj utakmici uspješno savladala OŠ Župa dubrovačka (26:14), objavila je OŠ Stjepana Radića.

Pod vodstvom učiteljice tjelesne i zdravstvene kulture Katice Vištice za OŠ Stjepana Radića nastupili su: Jakov Vrnoga, Marko Šinjić, Roko Vekić, Nikica Pretežina, Marijano Perleta, Matej Vladimir, Kristijan Kozina, Branimir Medak, Mihovil Vidović, Jure Romić, Duje Ćerlek, Ivano Jurković i Gabrijel Vidović.

OGLAS