Nakon vrlo dobrog posla koji je napravio kao trener mostarskog Zrinjskog Sergej Jakirović trebao bi se vratio u prvi rang hrvatskog nogometa, i to kao novi trener Rijeke.

To je informacija koju je prenio veći broj hrvatskih medija, uz dodatak da je sve dogovoreno između Jakirovića i kluba s Kvarnera, odnosno da su preostale tek sitnice, nakon kojih će transfer biti služben.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Treći ovosezonski trener Rijeke

Postat će on tako treći ovosezonski trener Rijeke, nakon što je pokušaj sa Serseom Cosmijem postao pravi fijasko. Jakirović bi imao posao dovesti u red svlačionicu u kojoj se nalazi mnogo igrača, ali rijetko tko je uspio uhvatiti formu, dok kemija na terenu gotovo da i ne postoji.

Bio bi to njegov povratak u HNL, gdje je radio sjajan posao s Goricom, nakon čega je odradio nešto loši s Mariborom. Ipak, posljednji posao, onaj u Zrinjskom, gdje je još uvijek na poziciji glavnog trenera, odradio je sjajno.

Damir Mišković tako bi dobio trenera kakvog je htio. Nekoga tko zna kako se radi u HNL-u te čije momčadi prezentiraju prije svega borbeni stav.

OGLAS