U nedjelju je u Šibeniku održano 3. kolo Dalmatinske lige. Nastupilo je 22 kluba, sa  489 natjecatelja.
Natjecanje su otvorili članovi Upravnog odbora Hrvatskog karate saveza, Predsjednik saveza Davor Cipek i član Denis Žderić, zajedno sa domaćinom.
Karate klub Metković nastupio je sa 22 natjecatelja koji su osvojili ukupno 10 medalja, dva zlata, tri srebra i pet bronci. Ekipu su vodili predsjednik Krstičević i trener Pavlović.
Zlatne medalje osvojili su: Duje Mihaljević i Josip Ćerlek, srebrene, Ante Leontić, Marko Marković i Gabrijel Turudić, a bronce Ema Galov, Mirko Matić, Ćerlek Marta, Nedjeljko Prusac i Borna Marin Vuljan.
Nastupili su još Vekić, Krstičević, Bezer, Marević, Kapović, Gujinović, Petrov, Prusac, Glaviškić, Eva, Jerković i Barišić. Iako su većina imali i po dvije dobivene borbe, zbog brojnosti natjecatelja, velikog ždrijeba i ukinutog repasaža, nisu uspjeli osvojiti medalju.
Također dva suca KK Metkovića, Ante Krstičević i Petar Borovac bili su dio sudačkog panela Dalmacije na ovom natjecanju.
Karate klub Metković već idućeg tjedna nastupa na Kupu Jadrana u Splitu, jednom od najstarijih karate turnira u Hrvatskoj, od davne 1968.g.
OGLAS