S početkom još jedne sezone mandarina u dolini Neretve, ove godine očekuje vas jedinstveni događaj – Slast fest 2022.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Riječ je o nagradnom natjecanju za izbor neretvanske slastice koja će postati autohtoni desert s prepoznatljivim karakteristikama doline Neretve. Slast fest će se održati 12.11.2022. u subotu, pod pokroviteljstvom i u organizaciji Agro Etno Parka Žabac. Ulaz za posjetitelje je besplatan, te će im biti omogućeno aktivno sudjelovanje u degustaciji i ocjenjivanju slastica.

Prijaviti se mogu svi ljubitelji slastičarstva – od amatera do profesionalaca, a vrstu slastice s kojom ćete se natjecati birate sami (kolač, torta…).
Za sudjelovanje je potrebno ispuniti prijavnicu. Prijave su otvorene do 7.11.2022. (ponedjeljak). Nakon ispunjavanja prijavnice, na navedenu mail adresu sudionici će dobiti pravilnik s osnovnim uputama za sudjelovanje u natjecanju.

Ocjenjivanje slastica i proglašenje pobjednika odrađuje stručni žiri, a dodijeliti će se i nagrada za najbolju slasticu prema glasovima posjetitelja festivala.

Sudionike natjecanja očekuju bogate nagrade:
Nagrada za 1.mjesto – 1.000,00 €
Nagrada za 2. mjesto – 500,00 €
Nagrada za 3.mjesto – 300,00 €
Nagrada za najbolju slasticu prema glasovima publike – Kuhinjski robot Sencor

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave na vrijeme – očekuje vas zanimljivo natjecanje i dobra zabava. Sve detalje i novosti možete pratiti na Instagram profilu  i Facebook stranici.

OGLAS