Na Facebook stranici “Prometne zgode i nezgode” u nedjelju je u poslijepodnevnim satima objavljen video snimljen u subotu na autocesti A1 kod Posedarja na kojem se može vidjeti kako se kombi i osobni automobil naočigled međusobno pokušavaju izgurati iz kolničkoga traka, piše Jutranji list.

Iako na temelju snimke nije moguće utvrditi što je dovelo do ove krajnje bezobzirne i opasne vožnje, jasno se može vidjeti da se osobni automobil iz nekog razloga u lijevu traku u kojoj se vozio kombi uključio ispred kombija.

Nakon nekoliko sekundi vožnje ispred kombija, osobni se automobil vratio u desnu traku. Kombi se na to nastavio kretati lijevom trakom, sustigao je osobni automobil te je naglo skrenuo u desnu traku, kao da osobni automobil želi izgurati iz te trake.

Kako opis videa sugerira, “nadmudrivanje” se nastavilo tako što se osobni automobil uključio u lijevu traku ispred kombija i naglo zakočio, što je natjeralo kombi da također zakoči. Kombi i automobil nakon toga su se neko vrijeme nastavili voziti jedan pored drugog, međutim novih incidenata za vrijeme trajanja snimke nije bilo.

Pogledajte ovo nadmudrivanje i pokušaj izbacivanja sa staze na A1 :(Jučer kod Posedarja

Gepostet von Prometne zgode i nezgode am Sonntag, 25. August 2019