Most je jutros predstavio Srećka Ćelića kao svog kandidata za načelnika Općine Kula Norinska na lokalnim izborima koji će se održati 16. svibnja 2021.

Predstavljanju je prisustvovao i Božo Petrov, kandidat za župana dubrovačko-neretvanskoga.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Srećko Ćelić je diplomirani pravnik, otac četvero djece te vlasnik obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva koje od 2008 godine uspješno posluje na razini cijele Hrvatske. Rođen je 2. svibnja1980 u Metkoviću, diplomirao je na Pravnom fakultetu u Mostaru 2005 godine. Potječe iz vrijedne obitelji iz Podrujnice koja cijeli svoj život mukotrpno radi poljoprivredu. Može se zasigurno reći da način na koji Srećko upravlja svojim OPG-om može biti za primjer drugima, priopćili su iz Mosta.

Čelnik Mosta i kandidat za župana Bozo Petrov je izjavio kako je Most u proteklim izborima ostvarivao zavidne rezultate u Općini Kula Norinska te da smatra da Srećko Ćelić i ljudi u Mostu imaju snage i želje za promjene u svojoj sredini, a jedini način za promjene je vođenje časne i poštene politike, a to nudi upravo Most.

Izuzetna čast sto je kandidat Mosta za načelnika te naglasio da općini Kula Norinska prijeti demografski slom. U zadnjih 5 godina iz naše općine od nepunih 2000 stanovnika njih 200 je iselilo van u potrazi za poslom i boljim životom. Kroz naš mandat fokus će nam biti na donošenju niza demografskih mjera i potpora za mlade da ostaju živjeti u našoj općini, baviti ćemo se konkretnim stvarima za razvoj svih dijelova naše općine, naročito Krvavca 2 gdje općina zadnjih 10 godina osim igrališta zaraslog u travu nije ništa napravila. Prilikom dodjele poslova poput raznih projekata i javnih radova koje velikim dijelom sufinancira EU stranačka iskaznica neće biti preduvjet za dobivanje poslova, izjavio je Srećko Ćelić.

Koordinator Mosta za Općinu Kula Norinska Luka Liković je naglasio:

Na našem zadnjem sastanku smo donijeli jednoglasnu odluku da nas kandidat za načelnika bude Srećko Ćelić. Smatramo da je Srećko idealan izbor, čovjek koji prije svega živi i radi u svojoj općini za razliku od ostalih protukandidata te jedini ima energije i hrabrosti potaknuti usmjeriti razvoj naše općine u pravom smjeru. Također smo donijeli odluku o samostalnom izlasku na izbore u Općini Kula Norinska kako bi bez kalkulacija i s jasnim programom izašli čisti pred birače i tražio njihovu potporu za program i ljude koji stoje čvrsti i odlučni da ga realiziraju.

OGLAS